luni, 19 noiembrie 2012

REȚETE CULINARE

PRĂJITURĂ FOARTE IEFTINĂ
1KG. DE FĂINĂ ,1 ȘI 1/2 KG.MERE
400 GR. MARGARINĂ
1 ZAHĂR VANILAT
2 PRAF DE COPT
50 ML OȚET
SE FRĂMĂNTĂ FOARTE BINE .DUPĂ ACEEA SE TOARNĂ 50 ML.DE APĂ.SE INTRODUCE LA FRIGIDER 10 MINUTE.MERELE SE DAU PRIN RĂZĂTOARE .SE ADAUGĂ ZAHĂR ȘI SCORȚIȘOARĂ.SE FAC DOUĂ FOI DIN ALUATUL REZULTAT.SE INTINDE PRIMA FOAIE IN TAVĂ ,SE AȘEAZĂ COMPOZIȚIA CU MERE ,SE PUNE A DOUA FOAIE ȘI SE INTRODUCE LA CUPTOR 30 DE MINUTE.POFTĂ BUNĂ.



CREMĂ LA PAHAR

400 ML.LAPTE
4 LINGURI CACAO PUDRĂ
5 LINGURI ZAHĂR
250 ML.RAMA ȘI VANILIE
30 GR.CIOCOLATÎ RASĂ
SE FIERBE LAPTELE,SE AMESTECĂ CU ZAHĂRUL ȘI CACAO DUPĂ CE S-A RĂCIT LAPTELE.COMPOZIȚIA SE PUNE IN PAHARE ȘI SE ORNEAZĂ CU CIOCOLATĂ RASĂ.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu