joi, 11 octombrie 2012

ȘTII CE ESTE PROPRIU

Din nou avem in atenție primele trei degete ale măinii drepte.Apucați cuțitul acoperind cu degetul arătător marginea de sus a cuțitului.In mod similar țineți și furculița in măna stăngă ,dinții cu care se confruntă indreptăndu-i in jos.De acum luați fiecare bucățică cu o mușcătură nu prea mare ,poate să fie carnea și un pic inmuiată in sos,apoi duceți la gură.Nu trebuie să aveți prea multă măncare in gură și nici să vorbiți cu gura plină.Deasemenea nu este indicat să gesticulați cu cuțitul și furculița la masă in timp ce conversați cu persoanele vecine.Atunci cănd nu folosiți cuțitul și furculița, le lăsați pe farfurie așezate paralel,și șervetul de damasc pe masă unde este un loc liber.Acesta se poate folosi din nou.



Să recapitulăm
-farfuria trebuie să troneze in centru
-furculița in parte srăngă
-cuțitul in partea dreaptă
-lingura in parte adin față a farfuriei
-paharele  ,in ordinea folosirii,in partea din dreapta farfuriei.




Sț nu uitați să le stergeți foarte bine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu