joi, 11 octombrie 2012

REȚETE CULINARE

PRINCIPIUL DOMINOULUI
25 gr.unt sau untură
125 gr.zahăr
125 gr.miere
200 gr.făină
150gr.făină de secară
o priză de sare
15 gr.condimente ce turtă dulce
50 gr.migdale măcinate
50 gr.zitronat
1/2 sare foarte fină
3 foi gelatină
300 gr .dulceață de cireșe
100 gr.zahăr pudră
200 gr, marțipan
pentru glazură
300 gr.ciocolată

Untul sau untura se pun intr-o oală să se topească.Zahărul și mierea se pun peste unt, se amestecă bine și se lasă la răcit.Apoi se pun intr-un castron cu cele 2 sorturi de făină,o priză de sare puternică,condimentul de turtă dulce,migdalele,zitronatul și 5 linguri de apă.Această compoziție se pune la cuptor la 200 grade .Amestecul trebuie să fie pus intr-o tavă de 1 cm . groasă.Se ințeapă cu o furculiță.Se coace 10-15 minute la 180 grade.Apoi se tăvălesc prin ciocolată topită.Poftă bună.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu