marți, 27 octombrie 2020

REȚETE CULINARE

 SUPĂ CU GĂLUȘTI

-1 CEAPĂ

-1 CARTOF

1 OU

-1 ARDEI

SUC DE ROȘII

MIRODENII

1 MORCOV

SE PUN LEGUMELE LA FIERT.SEPARAT SE PREPARĂ GĂLUȘTILE.

1 OU

SARE

GRIȘ

SE PUNE INTR-UN CASTRONEL OUL ,UN PIC DE SARE ȘI GRIȘUL.TREBUIE SĂ IASĂ O COMPOZIȚIE NU PREA CONSISTENTĂ.IN TIMP CE FIERBE SUPA SE ADAUGĂ GRIȘUL CU O LUNGURIȚĂ.SE PUNE TREPTAT CĂTE O LINGURIȚĂ PĂNĂ SE TERMINĂ COMPOZIȚIA.SE MAI ADAUGĂ PUȚINĂ APĂ RECE PENTRU A DA VOLUM GĂLUȘTILOR.CĂND ESTE GATA SE PUNE DESUPRA PĂTRUNJEL TOCAT MĂRUNT.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu