duminică, 11 octombrie 2020

REȚETE CULINARE

 ALUATURI

300 GR.FĂINĂ

200 GR.UNT

100 GR.ZAHĂR

1 OU

SE AMESTECĂ TOTUL .SE LASĂ SĂ SE ODIHNEASCĂ 2 ORE LA FRIGIDER.SE PUNE IN TAVĂ ȘI SE ADAUGĂ FRUCTE SAU GEM SAU DULCEAȚĂ .APOI SE PUNE FRISCĂ .FRIȘCA POATE FI ȘI VEGETALĂ.



UN BULGĂRAȘ DE TAIC SE FREACĂ CU 2-4 LINGURI DE ZAHĂR PĂNE SE FACE O COMPOZIȚIE OMOGENĂ.SE LASĂ DEOPARTE.SEPARAT INTR-UN CASTRON SE FREACĂ UN PACHET DE MARGARINĂ CU UN OU PUȚINĂ SARE ȘI MIRODENII.SE RĂSTOARNĂ ȚAICUL PESTE COMPOZIȚIE ȘI SE ADAUGĂ O CEAȘCĂ CU APĂ.SE AMESTECĂ BINE.SE PUNE FĂINĂ TREPTAT PĂNĂ SE FACE O COCĂ.SE LASĂ LA CRESCUT.SE INTINDE IN TAVĂ ȘI SE ADAUGĂ BRĂNZĂ SAU MERE SAU ALTE FRUCTE SAU GEM.SE INTRODUCE APOI LA CUPTOR.




CLĂTITE



2 OUĂ

200 ML.APĂ

PUȚINĂ SARE

SE AMESTECĂ BINE.SE PUNE COMPOZIȚIA IN TIGAIE BINE INCINSĂ.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu