marți, 29 ianuarie 2013

UNDE FUGIM DE ACASĂ?

După zilele istovitoare de muncă,după orele petrecute in compania unor persoane stresante,oricare persoană simte nevoia să se remonteze.Mulți dintre noi găsesc refugii in natură,mulți găsesc refugii in sălile de teatru și film și mulți găsesc refugii in restaurante și crame.Dar v-ați găndit unde sunt aceste băuturi produse?
Vă prezint un loc mirific de producere a berii.In Germania,lăngă Grafenhausen, o așezare care datează din 1078 și are 2300 de locuitori, se află Rothaus.Incă din 1681 in Rathaus in istoricul loc Swarzwalder au venit foarte mulți oaspeți.Această fabrică are o vechime de 300 de ani.Este folosită apa limpede din munți ,care este exploatată incă din 1516.Malzul folosit este cultivat in pămăntul bogat din Baden-Wurttemberg.Sunt folosite instalații ultra moderne..
Bad Staatbrauerei Rothaus AG  produce anual 950.000 Hektolitri bere.Aici lucrează 250 de muncitori.Locul este inconjurat de păduri și aerul este cel mai curat aer pe care o persoană să il respire in fiecare zi.
La fel de renumite sunt și vinurile austriece.In Austria ,in Tirol ,sunt renumite crame și restaurante unde puteți  servi renumitele vinuri.Vinuri albe,vinuri rubinii și vinuri ruginii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu