joi, 17 ianuarie 2013

REȚETE CULINARE

Salată cu ouă și brănză
Salată de sezon
Andive,varză chinezească,sau salată normală,doi morcovi
4 linguri de smăntănă
4 linguri iaurt
1/2 lingură muștar
1 lingură sare de lămăie
1/2 lingură miere
sare,piper
2 ouă tari(se pot folosi și ouă roșii de la Paști
2 cubulețe de brănză
Salata se spală și se taie in bucăți mărunte.Andivele se taie in bucăți atăt de mici incăt să le puteți introduce in gură cu ușurință.Morcovii se curăță de coajă și se taie foarte fin.Se adaugă și puțină sare.Smăntăna se amestecă cu iaurtul ,muștarul,zeama de lămăie,mierea,piperul pănă se obține un sos.Salata se așează pe farfurie impreună cu sosul pentru marinat.Se ornează cu brănză și bucățelele de morcov tăiate fin.Poftă bună.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu