luni, 28 octombrie 2013

REŢETE CULINARE

CARNE TOCATĂ CU LEGUME ŞI TĂIEŢEI
-375 GR.GARNE TOCATĂ
-250 GR.MORCOVI
-250 GR.FASOLE
-3 ROŞII
-2 CEPE
-PRAZ
-100 GR.BRĂNZĂ RASĂ
-SARE
-25 GR.UNT
-1 USTUROI
-3 LINGURI MUŞTAR
-TĂIEŢEI DE CASĂ
LEGUMELE  SE CURĂŢĂ  ,SE SPALĂ ,MORCOVII , SE TAIE  IN BUCĂŢELE ,FASOLEA  SE RUPE .TOATE   SE  PUN  IN PUŢINĂ   APĂ  SĂRATĂ  CU  PUŢIN  UNT  CIRCA  7 MINUTE .ROŞIILE  SE  TAIE ,PRAZUL  SE  TAIE ,CEAPA  ŞI  USTUROIUL   SE TAIE  ŞI  SE  PISEAZĂ .SE  PUNE  CARNEA  TOCATĂ  INTR-O  TIGAIE  SĂ  SE  AUREASCĂ .SE  PUNE   ŞI  CEAPA ŞI  USTUROIUL  ŞI  MUŞTARUL ŞI PRAZUL ŞI MORCOVUL ŞI FASOLEA .SE  AMESTECĂ BINE .SE  PUN  ŞI  ROŞIILE  ŞI  SE  AMESTECĂ  BINE .SE  FIERB  BINE  TĂIEŢEII  ŞI  SE  SCURGE  APA .SE  PUNE  INTR-O  FORMĂ  UN RĂND  DE TĂIEŢEI  ,UN RĂND  DE CARNE  TOCATĂ  CU AMESTEC ,UN RĂND  DE TĂIEŢEI ,UN RĂND  DE CARNE  TOCATĂ  CU AMESTEC   PĂNĂ  SE  TERMINĂ  COMPOZIŢIA .SE  PUDREAZĂ  CU BRĂNZA  RASĂ .SE INTRODUCE  LA CUPTOR LA 200 DE GRADE TIMP DE 20 DE MINUTE.
PENTRU PREPARAREA TĂIEŢEILOR ESTE NECESAR:
-UN OU
-SARE
PUŢINĂ APĂ ŞI FĂINĂ CĂT CUPRINDE PENTRU CREAREA ALUATULUI.SE INTINDE BINE ŞI SE INTRODUCE LA MAŞINA DE TĂIEŢEI PENTRU A SE TĂIA MARE.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu