marți, 8 octombrie 2013

CALUL RĂPCIUGOS

Suntem in anul 2013.Este o toamnă bogată in precipitaţii ,soare cu dinţi şi multe satisfacţii materiale in privinţa recoltelor ce au fost culese.
Deşi nu am ajuns la sfărşitul anului 2013 să facem un corolar al realizărilor locuitorilor Ploieştiului,trebuie să prezentăm ca o importantă realizare victoriile echipei de fotbal Petrolul Ploieşti.Echipa petrolul Ploieşti a ajuns in anul 2013 in fruntea clasamentelor fotbalistice.Acest succes se datorează unei activităţi indelungate incepută in Ploieşti in anul 1952.După o serie de succese modeste de divizie B cu echipe mai mult sau mai puţin renumite,echipa Petrolul debutează in Cupa Campionilor Europeni, unde sunt invinşi de campionii Germanie de Est.
In anul 1958 , termină turul pe locul 4 şi returul ii va aduce echipei locul 1 şi al doilea titlu consecutiv.In toamna anului 1966 reuşeşte să invingă echipa de fotbal a clubului din Liverpool Anglia.
Următorii ani au fost de decădere.Cu optimism şi mult antrenament echipa se revigorează , se scutură precum calul răpciugos şi ajunge pe data de 9 august 2013 din nou in fruntea clasamentelor fotbalistice.Mult succes in continuare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu