miercuri, 19 august 2020

REȚETE CULINARE

 PRĂJITURĂ CU MIERE

600  GR.FĂINĂ,50  GR.ȚAIC,120  GR.ZAHĂR,2 OUĂ,UN PIC DE SARE ,120  GR.UNT,1 LITRU  LAPTE CĂLDUȚ.,4 LINGURI MARI CU MIERE,500 GR.UNT,4 PACHETE ZAHĂR VANILAT,825 GR.NUCĂ DE COCOS,10 LINGURI DE APĂ SAU LAPTE.

SE FACE O COMPOZIȚIE DIN FĂINĂ ,ȚAIC,ZAHĂR,OUĂ,SARE ,UNT ȘI LAPTE.SE LASĂ SĂ SE ODIHNEASCĂ UN PIC ȘI APOI SE PUNE PESTE ACEASTĂ COMPOZIȚIE CEALALTĂ COMPOZIȚIE FORMATĂ DIN MIERE,UNT,ZAHĂR VANILAT ,NUCĂ DE COCOS ȘI LAPTE.COMPOZIȚIA 2  TREBUIE IN PREALABIL PUȚIN FIARTĂ.APOI SE BAGĂ LA CUPTOR O JUMĂTATE DE ORĂ LA UN FOC NU PREA MOALE.POFTĂ BUNĂ!

REȚETA 2

BACLAVA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu