ALUATURI
300 GR.FĂINĂ
200 GR.UNT
100 GR.ZAHĂR
1 OU
SE AMESTECĂ TOTUL .SE LASĂ SĂ SE ODIHNEASCĂ 2 ORE LA FRIGIDER.SE PUNE IN TAVĂ ȘI SE ADAUGĂ FRUCTE SAU GEM SAU DULCEAȚĂ .APOI SE PUNE FRISCĂ .FRIȘCA POATE FI ȘI VEGETALĂ.
UN BULGĂRAȘ DE TAIC SE FREACĂ CU 2-4 LINGURI DE ZAHĂR PĂNE SE FACE O COMPOZIȚIE OMOGENĂ.SE LASĂ DEOPARTE.SEPARAT INTR-UN CASTRON SE FREACĂ UN PACHET DE MARGARINĂ CU UN OU PUȚINĂ SARE ȘI MIRODENII.SE RĂSTOARNĂ ȚAICUL PESTE COMPOZIȚIE ȘI SE ADAUGĂ O CEAȘCĂ CU APĂ.SE AMESTECĂ BINE.SE PUNE FĂINĂ TREPTAT PĂNĂ SE FACE O COCĂ.SE LASĂ LA CRESCUT.SE INTINDE IN TAVĂ ȘI SE ADAUGĂ BRĂNZĂ SAU MERE SAU ALTE FRUCTE SAU GEM.SE INTRODUCE APOI LA CUPTOR.
CLĂTITE
2 OUĂ
200 ML.APĂ
PUȚINĂ SARE
SE AMESTECĂ BINE.SE PUNE COMPOZIȚIA IN TIGAIE BINE INCINSĂ.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu