luni, 30 aprilie 2018

REŢETE CULINARE

200 GR.MAZĂRE 150 GR.FASOLE VERDE SARE 150 GR.CIUPERCI 250 GR.CARTOFI FOARTE BINE FIERŢI 1 CEAPĂ 4 LINGURI ULEI 12 OUĂ 500 GR.ROŞII 1 LINGURĂ OREGANO SE SPALĂ MAZĂREA .SE SPALĂ FASOLEA ŞI SE TAIE IN BUCĂŢI DE 2 CM. SE FIERBE IN APĂ TIMP DE 10 MINUTE.SE ARUNCĂ APA MURDARĂ.SE TAIE CIUPERCILE FOARTE FIN .DE RECOMANDAT ESTE CA LEGUMELE SĂ LE TĂIAŢI CU DISPZITIVUL DE TĂIAT .SE FACE RECLAMĂ LA TEGLEVIZIUNE.COSTĂ 20-30 DE EURO.SE AURESC IN TIGAIE CIUPERCILE 10 MINUTE.SE PUN 3 OUĂ ŞI SE PRĂJESC INTR-O TIGAIE 10 MINUTE.SE PRĂJESC CARTOFII , SE PUN 3OUA SI SE PRĂJESC 10 MINUTE.SE PRĂJEŞTE CEAPA ŞI SE PUN 3 OUĂ LA FEL CA LA CIUPERCI SE PRĂJESC 10 MINUTE..SE AŞEAZĂ FOAIA DE CIUPRCI PE O FARFURIE ,SE PUNE UN STRAT DE FASOLE VERDE ŞI MAZĂRE ,SE PUNE SUC DE ROŞII APOI SE PUNE FOAIA CU CARTOFII .SE PUNE IN CONTINUARE FASOLE VERDE ,MAZĂRE ŞI SUC DE ROŞII.SE PUNE ULTIMA FOAIE CU CEAPA .SE APASĂ UN PIC SĂ SE AŞEZE BINE.TREBUIE SĂ ARATE CA UN TORT.SE ORNEAZĂ CU FASOLE VERDE ,MAZĂRE ŞI SUC DE ROŞII.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu