luni, 30 aprilie 2018
REŢETE CULINARE
150 GR.PĂINE ALBĂ
125 ML.ZEAMĂ DE LA CARNE FIARTĂ
1 OU
4 LINGURI DE CEAPĂ TĂIATĂ
1 LINGURĂ OREGANO USCAT
1 LINGURĂ SARE
1-4 LINGURĂ PIPER
750 GR.CARNE DE VITĂ
500 GR. CARTOFI FIERŢI
75 GR. PARMEZAN
2 LINGURI PĂTRUNJEL TĂIAT
250 ML.ROŞII PASATE
60 ML ZEAMĂ DE LĂMĂIE
2 LINGURI DE MUĂTAR
SE AMESTECĂ PĂINEA INMUIATĂ CU CARNEA TOCATĂ.APOI SE AMESTECĂ CU CELELALTE INGREDIENTE.SE FACE O COMPOZIŢIE ŞI SE INTINDE SUB FORMĂ DE FOAIE DE 2 CM.SE PUNE OREZ FIERT PESTE ŞI SE RULEAZĂ.SE INTRODUCE LA CUPTOR LA FOC MOALE 30 DE MINUTE.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu