luni, 30 aprilie 2018

REŢETE CULINARE

150 GR.PĂINE ALBĂ 125 ML.ZEAMĂ DE LA CARNE FIARTĂ 1 OU 4 LINGURI DE CEAPĂ TĂIATĂ 1 LINGURĂ OREGANO USCAT 1 LINGURĂ SARE 1-4 LINGURĂ PIPER 750 GR.CARNE DE VITĂ 500 GR. CARTOFI FIERŢI 75 GR. PARMEZAN 2 LINGURI PĂTRUNJEL TĂIAT 250 ML.ROŞII PASATE 60 ML ZEAMĂ DE LĂMĂIE 2 LINGURI DE MUĂTAR SE AMESTECĂ PĂINEA INMUIATĂ CU CARNEA TOCATĂ.APOI SE AMESTECĂ CU CELELALTE INGREDIENTE.SE FACE O COMPOZIŢIE ŞI SE INTINDE SUB FORMĂ DE FOAIE DE 2 CM.SE PUNE OREZ FIERT PESTE ŞI SE RULEAZĂ.SE INTRODUCE LA CUPTOR LA FOC MOALE 30 DE MINUTE.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu