luni, 30 aprilie 2018
REŢETE CULINARE
    150 GR.PĂINE ALBĂ
    125 ML.ZEAMĂ DE LA CARNE FIARTĂ
    1 OU
    4 LINGURI DE CEAPĂ TĂIATĂ
    1 LINGURĂ OREGANO USCAT
    1 LINGURĂ SARE
    1-4 LINGURĂ PIPER
    750 GR.CARNE DE VITĂ
    500 GR. CARTOFI FIERŢI
    75 GR. PARMEZAN
    2 LINGURI PĂTRUNJEL TĂIAT
    250 ML.ROŞII PASATE
    60 ML ZEAMĂ DE LĂMĂIE
    2 LINGURI DE MUĂTAR
    SE AMESTECĂ PĂINEA INMUIATĂ CU CARNEA TOCATĂ.APOI SE AMESTECĂ CU CELELALTE INGREDIENTE.SE FACE O COMPOZIŢIE ŞI SE INTINDE SUB FORMĂ DE FOAIE DE 2 CM.SE PUNE OREZ FIERT PESTE ŞI SE RULEAZĂ.SE INTRODUCE LA CUPTOR LA FOC MOALE 30 DE MINUTE.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu