vineri, 5 februarie 2016

REŢETE CULINARE

CREMĂ DE ZAHĂR ARS -4 OUĂ -1 LITRU LAPTE -200 GR.ZAHĂR -1 STICLUŢĂ ESENŢĂ DE ROM PUNEŢI OUĂLE INTR-UN BOL ŞI MIXAŢI-LE CU LAPTELE.PUNEŢI INTR-O CRATIŢĂ ZAHĂRUL ŞI CARAMELIZAŢI-L LA FOC MIC PE SOBĂ.TAPETAŢI CRATIŢA CU ZAHĂRUL CARAMEL.PUNEŢI LAPTELE MIXAT IN PREALABIL CU ESENŢA DE ROM IN CRATIŢA TAPETATĂ CU ZAHĂRUL CARAMELIZAT.INTRODUCEŢI CRATIŢA LA CUPTOR 50 DE MINUTE.SE SCOATE COMPOZIŢIA CĂND A DEVENIT CONSISTENTĂ.SE AŞEAZĂ UN PLATOU PESTE CRATIŢĂ ŞI SE RĂSTOARNĂ COMPOZIŢIA.TREBUIE SĂ APARĂ CA UN TORTULEŢ.SE ORNRAZĂ CU FRIŞCĂ PROASPĂTĂ.POFTĂ BUNĂ.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu