vineri, 7 februarie 2014

RETETE CULINARE

LOLLO BIONDA CU ARDEI COPTI SI CREMA DE TON
PENTRU 4 PORTII
2 ARDEI ROSII
2 ARDEI GALBENI
1 LOLLO BIONDA
1 USTUROI
4 LINGURI ULEI
4 LINGURI OTET
SARE
PIPER NEGRU
150 GR.TON
1 LINGURA SUC DE LAMAIE
100 GR.SMANTANA
1 LINGURA PATRUNJEL
Cuptorul la 200 de grade.3-4.O tava adanca tapetata cu staniol.Se spala ardeii ,se curata si se aseaza in tava.Se coc 25-30 de minute.Dupa ce s-au copt se curata si se lasa 5 munute sa se odihneasca.Lollo Bionda se spala ,se taie bucatele .Usturoiul se piseaza si se amesteca intr-un castron cu ulei ,otet,piper,sare.Tonul se piseaza marunt si se amesteca cu ulei de masline ,zeama de lamaie,smantana,sare,piper pana se face o crema.Ardeiise aseaza pe un platou si se decoreaza dupa gust cu crema de usturoi  , LOLLO BIONDA si crema de ton.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu