luni, 30 septembrie 2013

REŢETE CULINARE

TORT REUŞIT
10 OUĂ
10 LINGURI DE ZAHĂR
10 LINGURI FĂINĂ
SE BAT ALBUŞURILE CU ZAHĂRUL FOARTE BINE.SE ADAUGĂ GĂLBENUŞURILE ŞI SE BATE IN CONTINUARE.DUPĂ CE S-A FĂCUT O COMPOZIŢIE DEMNĂ SĂ NU CADĂ DACĂ INTOARCEM BOLUL CU CAPUL IN JOS,SE ADAUGĂ FĂINA SUB FORMĂ DE PLOAIE.COMPOZIŢIA SE ASEZONEAZĂ CU MIRODENII ŞI SE PUNE IN FORMĂ LA COPT.DUPĂ CE S-A COPT SE TAIE IN TREI ŞI SE UMPLE CU CREMĂ DE LĂMĂIE SAU CIOCOLATĂ.
CREMĂ
1 PACHET MARGARINĂ
1 LITRU LAPTE
ZAHĂR DUPĂ GUST
SE PUNE 1/2 PACHET MARGARINĂ SĂ SE TOPEASCĂ DUPĂ CE S-A TOPIT ,SE PUNE TREPTAT FĂINĂ PENTRU A SE INTĂRI COMPOZIŢIA ŞI APOI  SE PUNE PESTE LAPTELE FIRBINTE AMESTECAT IN PREALABIL CU ZAHĂRUL.SE AMESTECĂ BINE SĂ NU SE FACĂ COCOLOAŞE.DUPĂ CE S+A FIERT SE  IA DE PE FOC ŞI SE ADAUGĂ CEALALTĂ JUMĂTATE DE PACHET DE MARGARINĂ.SE AMESTECĂ CU SUC DE LĂMĂIE SAU CACAO ŞI ESENŢELE DE RIGOARE.
SE INSIROPEAZĂ FELIILE CU CAFEA FĂRĂ ZAHĂR.
SE UMPLE TORTUL CU CREMA CALDĂ.
SE ORNEAZĂ CU FRIŞCĂ.
SE INTRODUCE LA FRIGIDER 2 ORE.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu