duminică, 9 decembrie 2012

REȚETE CULINARE

TORT CU NUCI
400 GR.NUCI MĂCINATE
400 GR.ZAHĂR
4 LINGURI CACAO
2 PAHARE APĂ
12 OUĂ
INTR-O CRATIȚĂ SE PUNE APA ȘI ZAHĂRUL.SE AMESTECĂ CU LINGURA ȘI SE PUN NUCILE ȘI CACAO.SE AMESTECĂ TOATE LA FOC MIC PĂNĂ DEVINE O CIULAMA CARE SE DESPRINDE DE PE PEREȚII CRATIȚEI.SE DĂ LA RECE.DUPĂ CE SE RĂCOREȘTE SE AMESTECĂ CU 12 GĂLBENUȘURI ȘI 12 ALBUȘURI SPUMĂ.COMPOZIȚIA SE PUNE INTR-O FORMĂ TAPETATĂ.SE COACE ȘI SE PUNE CREMA DE CACAO ȘI CREMA DE FRIȘCĂ REZULTATE IN FELUL URMĂTOR.
CREMĂ
6 GĂLBENUȘURI
8 LINGURI CU ZAHĂR AMESTECATE CU MIXERUL PLUS 2 LINGURI DE CACAO
2 LINGURI FĂINĂ PLUS 2 CEȘTI ESENȚĂ DE CAFEA
SE FACE O CIULAMA CARE SE FIERBE LA FOC MIC.DUPĂ CE SE RĂCEȘTE SE AMESTECĂ CU 1 ȘI 1/2 PACHET MARGARINĂ.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu