miercuri, 20 aprilie 2022
REȚETE CULINARE
PIERSICI
-3 OUĂ
-3 CEȘTI DE CAFEA PLINE CU ZAHĂR
-3 CEȘTI DE CAFEA PLINE CU ULEI
-1 PRAF DE COPT
-FĂINĂ CĂT CUPRINDE
SE FACE O COCĂ DIN INGREDIENTELE SCRISE MAI SUS,SE FAC BILUȚE DIN ACEASTĂ COCĂ,SE INTRODUC LA CUPTOR ȘI SE SCOT.
DUPĂ CE LE SCOATEM DE LA CUPTOR LE LĂSĂM UN PIC SĂ SE RĂCEASCĂ ȘI APOI LE SCOBIM CU O AGRAFĂ SAU UN AC DE SIGURANȚĂ.SPER CĂ AȚI INȚELES.APOI COMPOZIȚIA SCOASĂ DIN INTERIORUL BILUȚELOR O AMESTECĂM CU GEM.REZULTATUL IL PUNEM IN SCOBITURA FIECĂREI BILUȚE.APOI LE LIPIM ȘI LE TĂVĂLIM PRIN COLORANT ROȘU LICHID.DUPĂ CE LE-AM TĂVĂLIT PRIN COLORANT LE TĂVĂLIM PRIN ZAHĂR TOS.GATA.SE POT SERVI NUMAI RECI.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu