TRANDAFIRAȘI
4 GĂLBENUȘURI
1 PRAF DE SARE
1 LINGURIȚĂ CU ZAHĂR
1 LINGURIȚĂ CU OȚET
FĂINĂ CĂT CUPRINDE PENTRU A SE OBȚINE UN ALUAT CA CEL DE LA REȚETA PENTRU TĂIȚEI.
MODUL DE PREPARARE
SE BAT GĂLBENUȘURILE CU UN PRAF DE SARE ȘI SE ADAUGĂ ZAHĂRUL ȘI OȚETUL.SE ADAUGĂ FĂINA ȘI SE AMESTECĂ BINE DE TOT .CĂND S-A INGROȘAT PUȚIN INCORPORĂM MAI MULTĂ FĂINĂ ȘI AMESTECĂM CU MĂNA DREAPTĂ.SE FORMEAZĂ O FOAIE SUBȚIE ȘI SE FAC RONDELE CU UN PAHAR CU MARGINE ASCUȚITĂ.SE LIPESC RONDELELE IN GRUPURI DE 2,3,4,5 ,SE APASĂ CU DEGETUL LA MIJLOC ȘI AȘA REZULTĂ TRANDAFIRAȘII..TRANDAFIRAȘII REZULTAȚI SE PRAJESC IN ULEI FOARTE BINE INCINS.SE SCOT DIN VAS ȘI SE AȘEAZĂ PE UN PLATOU .PLATOUL TREBUIE SĂ FIE TAPETAT CU HĂRTIE ABSORBANTĂ.IN CENTRUL FIECĂRUI TRANDAFIRAȘ SE PUNE O VIȘINĂ TĂVĂLITĂ IN ZAHĂR.POFTĂ MARE.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu