marți, 15 mai 2018

REŢETE CULINARE

SALATĂ DE CIUPERCI -TUDOR SALATA DE CIUPERCI SE FOLOSEŞTE CA APERITIV LA MESELE FESTIVE SAU PENTRU MICUL DEJUN.CIUPERCILE POT FI DE CULTURĂ SAU DIN PĂDURE.CIUPERCILE TREBUIE SĂ LE SPĂLAŢI FOARTE BINE ŞI APOI SĂ LE TĂIAŢI MĂRUNT CU DISPOZITIVUL DE TĂIAT.DACĂ NU AVEŢI CIUPERCI DE CULTURĂ PUTEŢI SĂ LE CREŞTEŢI IN PIVNIŢĂ .TREBUIE SĂ AVEŢI COŞURI DE RĂCHITĂ RĂMASE DE LA DEPOZITAREA FRUCTELOR.PUNEŢI PĂMĂNT ŞI GUNOI IN COŞURILE DE RĂCHITĂ ŞI CREAŢI CEL MAI PROPICE MOD DE CULTIVARE A CIUPERCILOR.DACĂ NU AVEŢI COŞURI PUTEŢI SĂ LE AŞEZAŢI PE RAFTURI DIN NUIELE DE LEMN.PENTRU PREPARAREA SALATEI SE MAI FOLOSESC ŞI GHEBELE. TRECEM LA PREPARAREA SALATEI.IN PRIMUL RĂND INGREDIENTELE. 800 GR. CIUPERCI ULEI DUPĂ GUST SARE DUPĂ GUST OŢET DUPĂ GUST CONDIMENTE FOARTE PICANTE DUPĂ GUST MAZĂRE DUPĂ GUST SE PUN CIUPERCILE LA GRĂTAR.SE RUMENESC FOARTE BINE.CUPTORUL TREBUIE SĂ FIE FOARTE BINE INCINS.DACĂ NU AVEŢI CUPTOR CU GRĂTAR FOLOSIŢI GRĂTARUL PENTRU MICI.DUPĂ FRIGEREA CIUPERCILOR URMEAZĂ TĂIEREA ŞI ASEZONAREA .COMPOZIŢIA CREATĂ SE AŞEAZĂ PE PLATOU ŞI SE INCONJOARĂ CU MAZĂRE ,PORUMB DULCE ŞI FLORICELE DE SEZON.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu