luni, 11 noiembrie 2013

REŢETE CULINARE

-1 MAR
-1 CEAPĂ
-500 GR.VARZĂ MURATĂ
-4 LINGURI ULEI
-100 ML.VIN ALB
-1 MORCOV
-SARE,PIPER
-PEŞTE LACHS
MĂRUL SE SPALĂ ŞI I SE SCOT SĂMBURII.SE TAIE IN BUCĂŢELE MICI IPREUNĂ CU MORCOVUL ŞI CEAPA.SE AURESC CU 2 LINGURI DE ULEI FIERBINTE.VARZA SE DISECĂ ŞI SE TAIE MĂRUNT SE PUNE INTR-O TIGAIE 20 DE MINUTE SĂ CLOCOTEASCĂ IN VINUL ALB..PEŞTELE SE TAIE IN BUCĂŢI ŞI SE PRĂJEŞTE.SE ADAUGĂ SARE ŞI PIPER.SE SERVEŞTE IMPREUNĂ CU GARNITURĂ DE CARTOFI NATUR.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu