CARNE TOCATĂ CU LEGUME ŞI TĂIEŢEI
-375 GR.GARNE TOCATĂ
-250 GR.MORCOVI
-250 GR.FASOLE
-3 ROŞII
-2 CEPE
-PRAZ
-100 GR.BRĂNZĂ RASĂ
-SARE
-25 GR.UNT
-1 USTUROI
-3 LINGURI MUŞTAR
-TĂIEŢEI DE CASĂ
LEGUMELE SE CURĂŢĂ ,SE SPALĂ ,MORCOVII , SE TAIE IN BUCĂŢELE ,FASOLEA SE RUPE .TOATE SE PUN IN PUŢINĂ APĂ SĂRATĂ CU PUŢIN UNT CIRCA 7 MINUTE .ROŞIILE SE TAIE ,PRAZUL SE TAIE ,CEAPA ŞI USTUROIUL SE TAIE ŞI SE PISEAZĂ .SE PUNE CARNEA TOCATĂ INTR-O TIGAIE SĂ SE AUREASCĂ .SE PUNE ŞI CEAPA ŞI USTUROIUL ŞI MUŞTARUL ŞI PRAZUL ŞI MORCOVUL ŞI FASOLEA .SE AMESTECĂ BINE .SE PUN ŞI ROŞIILE ŞI SE AMESTECĂ BINE .SE FIERB BINE TĂIEŢEII ŞI SE SCURGE APA .SE PUNE INTR-O FORMĂ UN RĂND DE TĂIEŢEI ,UN RĂND DE CARNE TOCATĂ CU AMESTEC ,UN RĂND DE TĂIEŢEI ,UN RĂND DE CARNE TOCATĂ CU AMESTEC PĂNĂ SE TERMINĂ COMPOZIŢIA .SE PUDREAZĂ CU BRĂNZA RASĂ .SE INTRODUCE LA CUPTOR LA 200 DE GRADE TIMP DE 20 DE MINUTE.
PENTRU PREPARAREA TĂIEŢEILOR ESTE NECESAR:
-UN OU
-SARE
PUŢINĂ APĂ ŞI FĂINĂ CĂT CUPRINDE PENTRU CREAREA ALUATULUI.SE INTINDE BINE ŞI SE INTRODUCE LA MAŞINA DE TĂIEŢEI PENTRU A SE TĂIA MARE.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu